Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 182 (6892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Captură de aproape 5.000 de pachete de țigări și o mașină confiscată, în urma unui control în trafic

Miercuri, 15 August 2018 (12:12:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O importantă captură de țigări a fost făcută marți de către polițiștii Compartimentului Rutier, în zona Stației CFR Câmpulung Est. În jurul orei 15.30, echipajul aflat în serviciu de supraveghere a circulației a efectuat semnal regulamentar conducătoriului unui autoturism marca Dacia Logan , care circula pe Calea bBucovinei din localitate. Polițiștii au constatat că la volan se afla un bărbat de 39 de ani din comuna Frumosu și în urmacontrolului efectuat asupra mașinii, pe bancheta din spate a autoturismului au fost identificate mai multe pachete de țigări depozitate în cutii de carton și saci din plastic. Cel de la volan a declarat că nu deține documente de proveniență și că țigările au fost încărcate în autoturismul la Moldovița, de către o persoană pe care nu o cunoaște, urmând să le transporte în municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde trebuia să fie preluate de către o persoană necunoscută ce urma să-l contacteze telefonic.

În urma inventarierii s-a stabilit faptul că transporta în total cantitatea de 4861 pachete de țigări, cu o valoare de piață de circa 58.332 lei, care au fost ridicate pentru cercetări și depuse la camera de corpuri delicte a subunității. Polițiștii au confiscat și autoturismul, proprietate a unui alt bărbat din comuna Frumosu, în valoare de circa 1.500 de euro.

Cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, care au decis ca cercetările să continue pentru săvârșirea infracțiunii de ,contrabandă, cu autorul în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Captură de aproape 5.000 de pachete de țigări și o mașină confiscată, în urma unui control în trafic.
 Vizualizări articol: 2428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captură de aproape 5.000 de pachete de țigări și o mașină confiscată, în urma unui control în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei