Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 169 (6879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi tineri ieşiţi în trafic fără permis s-au angajat în urmăriri cu poliţia. Unul dintre ei era şi băut.

Luni, 30 Iulie 2018 (11:18:25)
Doi tineri care au ieşit duminică în trafic fără permis s-au angajat în urmăriri cu poliţia. Unul dintre ei era şi băut. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, duminică, la ora 18.00, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Dolhasca a observat în trafic, pe raza satului Budeni, un autoturism care a efectuat manevra de depășire a unui atelaj hipo în mod neregulamentar.S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, până la intrarea în satul Siliștea Nouă, unde, pe fondul vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă.Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani care are permisul de conducere suspendat.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.Tot duminică, în jurul orei 19.40, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică Rădăuți, în timp ce desfășura activități de supraveghere și control al traficului rutier, a observat, la intersecția străzilor Merilor și Ciocârliei, un motociclu fără plăcuțe de înmatriculare, care, la vederea patrulei de poliție, a plecat în trombă pe strada Merilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit pe strada Grânelor. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui minor de 17 ani, localnic, care nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”, și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri ieşiţi în trafic fără permis s-au angajat în urmăriri cu poliţia. Unul dintre ei era şi băut..
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Doi tineri ieşiţi în trafic fără permis s-au angajat în urmăriri cu poliţia. Unul dintre ei era şi băut.4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei