Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 123 (6833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Percheziţii pentru depistarea de produse de contrabandă

Miercuri, 6 Iunie 2018 (12:33:23)

Polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale – IPJ Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au efectuat marţi 5 percheziţii domiciliare și o verificare economică pe raza judeţului Suceava, fiind vizate mai multe persoane specializate în traficul cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

În urma acestor activități, de la 5 dintre cele 6 locații au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 3.880 pachete țigarete, de diferite mărci, produse în Ucraina şi Duty Free, 105 litri alcool și băuturi alcoolice, 3 telefoane mobile şi alte mijloace de probă (înscrisuri ş.a.), pentru o parte din acestea urmând a fi dispuse măsuri asiguratorii.

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Verești, o femeie de 51 de ani, din comuna Bosanci, și un bărbat de 54 de ani, din comuna Bosanci, au fost conduşi la sediul IPJ Suceava pentru audieri, față de aceştia urmând a fi dispuse măsurile legale.

Ulterior au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pentru cele trei persoane, urmând ca miercuri să fie prezentate procurorului de caz în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Tot marţi, la ora 19.35, polițiștii din cadrul Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta au oprit pentru control pe DN 17, pe raza comunei Sadova, autoturismul condus de o femeie de 27 de ani, din comuna Fundu Moldovei, care transporta 13 baxuri a câte 10 sticle de 1 litru cu băutură incolora cu miros de alcool fără nici un fel de etichete sau banderole de accizare.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”, prejudiciul estimat fiind de 1.950 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii pentru depistarea de produse de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziţii pentru depistarea de produse de contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei