Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 119 (6829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 500 de amenzi date în patru zile de controale în trafic

Miercuri, 30 Mai 2018 (11:26:36)

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul subunităților teritoriale au organizat în perioada 25-28 mai acţiuni tematice pe raza județului, pe linia prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive. Cu această ocazie au fost constatate 5 infracţiuni şi aplicate 495 sancţiuni contravenționale, în valoare de 300.912 lei. De asemenea, au fost reţinute 67  permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare.

Duminică, în jurul orei 11.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe un drum adiacent DJ 209G, din comuna Straja, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un localnic de 54 de ani. Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat de conducătorul auto, care avea culorile mai intense decât cele ale unui permis de conducere valabil eliberat de autorităţile române, iar holograma de securitate era o imitație, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, constatând faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 500 de amenzi date în patru zile de controale în trafic.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 500 de amenzi date în patru zile de controale în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei