Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 116 (6826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pădurar suspectat de fals intelectual după depistarea în trafic a unui transport ilegal de lemn

Vineri, 25 Mai 2018 (11:25:12)

Un echipaj mixt format din polițiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava a oprit pentru control miercuri, la ora 5.50, pe DN 17, pe raza comunei Vama, autoutilitara condusă de un localnic de 34 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 13,50 mc lemn rotund de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, materialul lemnos în valoare de 4.495 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Frasin, iar autoutilitara în valoare de circa 12.000 de euro a fost indisponibilizată.

Continuând cercetările, polițiștii s-au autosesizat despre săvârșirea infracțiunii de fals intelectual, întrucât, ulterior opririi în trafic și constatării contravenției, în scopul conferirii unei note de legalitate transportului ilegal depistat, la ora 06.32, un bărbat de 50 de ani, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Frasin, a emis un aviz de însoțire și a solicitat cod unic online din aplicația informatică.

„Verificările continua în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor ce au condus la săvârșirea faptelor”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pădurar suspectat de fals intelectual după depistarea în trafic a unui transport ilegal de lemn.
 Vizualizări articol: 2118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pădurar suspectat de fals intelectual după depistarea în trafic a unui transport ilegal de lemn0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei