Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 114 (6824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conferinţa Internaţională „Development And Application Systems”

Miercuri, 23 Mai 2018 (11:05:56)

Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, în perioada 24-26 mai, cea de-a XIV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Development and Application Systems”.

Evenimentul din acest an se remarcă printr-o participare internaţională de excepţie: Nathan IDA(Departamentul de Inginerie Electrică şi Calculatoare, Universitatea din Akron, SUA), Ralph M. KENNEL(Departamentul de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, Universitatea Tehnică din Munchen, Germania), Detlef STREITFERDT(Software Architectures and Product Lines Group, Universitatea de Tehnologie din Ilmenau, Germania), Gianfranco CHICCO(Galileo Ferraris Department of Energy, Universitatea Politehnică din Torino, Italia), Remus TEODORESCU(Departamentul de Tehnologie a Energiei,Universitatea Aalborg, Danemarca).

Detaliile manifestării pot fi consultate la adresa www.dasconference.ro/.

Începând din anul 1992, conferinţa s-a desfăşurat bianual, fiecare ediţie bucurându-se de un real succes, dovedit de interesul manifestat, în mod constant, de specialiştii din domeniu pentru tematicile propuse. Publicarea celor mai bune lucrări susţinute în cadrul conferinţei în revista Advances in Electrical and Computer Engineering (AECE)a contribuit, de asemenea, la consacrarea internaţională a evenimentului. În România, revista ştiinţifică AECE reprezintă prima publicaţie în domeniu care a fost indexată în Science Citation Index Expanded şi cotată în Journal Citation Reports/Science Edition de Thomson Reuters (cunoscută sub acronimul ISI), devenind treptat un reper important în mediul academic şi ştiinţific.

Începând cu ediţia din 2014, conferinţa se desfăşoară sub egida IEEE, acest tip de indexare oferind cercetătorilor posibilitatea de a-şi pune în valoare rezultatele prin apariţia lucrărilor în prestigioasa bază de date IEEE Xplore, lucrările fiind incluse şi în baza de date ISI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferinţa Internaţională „Development And Application Systems”.
 Vizualizări articol: 1099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferinţa Internaţională „Development And Application Systems”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei