Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 46 (6756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Două gospodării afectate grav, în incendiul de aseară, de la Rădăuţi, în care a murit un bătrân

Marţi, 27 Februarie 2018 (11:01:01)
Două gospodării au fost afectate grav, în incendiul de aseară, de la Rădăuţi, în care a murit un bătrân în vârstă de 86 de ani. Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți și ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit cu cinci autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit în municipiul Rădăuți, pe strada Calea Bucovinei, şi anunţat la 112 la ora 19,35.La sosirea echipajelor, ardeau generalizat două gospodării, locuințe și construcții anexe, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.După localizarea flăcărilor, pompierii au pătruns într-una dintre locuințe, unde din nefericire au găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 86 de ani.La prima gospodărie au ars acoperișul casei pe aproximativ 150 de metri pătrați, casa scării și bunuri materiale din interior. S-au degradat pereții și tavanul camerelor de la mansardă și de la parter, elemente de tâmplărie, precum și izolația exterioară și a camerelor învecinate, pe o suprafață totală de aproximativ 150 de metri pătrați.La a doua proprietate, au ars anexele gospodărești (o cameră de locuit și o magazie de lemne), cu bunurile aferente, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. A ars și acoperișul casei pe 100 de metri pătrați și s-a degradat tavanul pe 150 de metri pătrați.Flăcările au izbucnit în dormitorul proprietarului găsit decedat, cel mai probabil din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură.Incendiul a fost lichidat la ora 1:50, iar pompierii au salvat restul locuințelor și clădirile învecinate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării afectate grav, în incendiul de aseară, de la Rădăuţi, în care a murit un bătrân.
 Vizualizări articol: 1726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două gospodării afectate grav, în incendiul de aseară, de la Rădăuţi, în care a murit un bătrân0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei