Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 6 (6716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Responsabilitate socială

Realizari la Laboratorul de Biometrie Forestiera - USV

Miercuri, 10 Ianuarie 2018 (17:03:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Educația reprezintă pentru Holzindustrie Schweighofer, alături de sfera socială, domeniul sănătății și al mediului,  unul dintre pilonii centrali ai programului  de responsabilitate socială.

Pe lângă dezvoltarea școlii profesionale din Moinești (jud. Bacău) și a programului ,,Școală după școală” din Reci(jud. Covasna), dar și prin sprijinirea studenților merituoși prin programul de burse derulat în  trei din cele mai importante centre universitare (Suceava, Brașov și Cluj), Holzindustrie Schweighofer își aduce o contribuie majoră și la dotarea cu echipamente de ultimă generație a laboratoarelor de cercetare ale facultăților de silvicultură din țară.

La Suceava, în cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare”unde funcţionează unul dintre cele mai performante laboratoare de biometrie forestieră din Europa de Est, compania a contribuit, în ultimii ani, la achiziționarea mai multor instrumente moderne în valoare de peste 35.000 euro, ce sunt folosite atât de studenți cât și de cadrele didactice în activitatea lor continuă de învățare, cercetare, inovare și dezvoltare. Holzindustrie Schweighofer apreciază că o bază materială modernă reprezintă un punct de plecare pentru performanțe înalte în domeniul cercetării dar și în proiecte cu aplicabilitate imediată în beneficiul comunității locale.

Video câteva dintre realizările și inițiativele Laboratorului de Biometrie Forestieră: https://www.youtube.com/watch?v=dcoHcuQQWOM

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Realizari la Laboratorul de Biometrie Forestiera - USV.
 Vizualizări articol: 1754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Realizari la Laboratorul de Biometrie Forestiera - USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei