Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2017 - Anul XXII, nr. 291 (6707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Brazi de Crăciun confiscaţi de poliţişti

Vineri, 22 Decembrie 2017 (12:42:13)

Având în vedere specificul perioadei şi apropierea sărbătorii Crăciunului, poliţiştii au intensificat activităţile de control pentru asigurarea legalităţii depozitării, transportului şi comercializării  brazilor de Crăciun.

În cadrul acţiunilor şi controalelor desfăşurate joi, poliţiştii au confiscat 381 de brazi de Crăciun care erau deţinuţi ilegal şi urmau să fie comercializaţi cu încălcarea legislaţiei în domeniu.

La ora 15.00, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a identificat la intersecția DJ 208A Ruşi Mănăstioara cu drumul neclasificat sat Reuseni, din comuna Udești, un bărbat de 38 de ani și un tânăr de 23 de ani, ambii din comuna Slatina, care comercializau pomi de Crăciun.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cei doi bărbați nu dețin documente  de proveniență și comercializare a pomilor de Crăciun, motiv pentru care s-a procedat la sancționarea contravențională a bărbatului de 38 de ani cu amendă în cuantum de 500 lei și confiscarea celor 19 pomi de Crăciun din specia molid și brad, iar tânărul de 23 de ani a fost sancţionat contravenţional cu aceeași sumă, cei 11 pomi de Crăciun, specia molid și brad, fiind ridicați.

Astfel, cei 30 de pomi de Crăciun în valoare de circa 600 lei au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Dolhasca.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea legislaţiei în domeniul silvic şi solicită cetăţenilor să dea dovadă de responsabilitate şi spirit civic şi să sesizeze de îndată poliţia atunci când i-au la cunoştinţă despre acte ilicite în ceea ce priveşte exploatarea, transportul, depozitarea sau comercializarea de material lemnos de orice natură, în special a brazilor de Crăciun”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brazi de Crăciun confiscaţi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brazi de Crăciun confiscaţi de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă fiartă de smântână cu nuci ( rețeta bunicilor) Dacă dorim să facem ”în doi timpi și trei mișcări” o prăjitură foarte gustoasă din foile banale din comerț, această rețetă este perfectă. Se pregătește în 30 de minute, se potrivește la orice fel de foi și prăjitura poate fi... Citeşte