Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2017 - Anul XXII, nr. 277 (6693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soţ şi soţie, cu dosare penale după ce s-au urcat la volan fără permis. Cei doi au rămas şi fără lemnul transportat

Miercuri, 6 Decembrie 2017 (11:38:57)
Doi tineri, soţ şi soţie, s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan fără a deţine permis de conducere. În plus, cei doi au rămas şi fără lemnul pe care îl transportau, pentru că nu aveau de însoțire a materialului lemnos. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au depistat miercuri, în jurul orei 22.50, un microbuz pe raza comunei Todirești care staționa într-o parcare de lângă DJ 178 A şi la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani, din comuna Stroiești.Conducătorul auto a declarat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. În aceeași autoutilitară a fost identificată și o altă persoană de sex feminin de 25 de ani din aceeași localitate, soția conducătorului auto. În urma controlului s-a constatat faptul că aceștia transportau cu microbuzul aproximativ 1,3 mc lemn de foc de esență tare (fag) fără a deține aviz de însoțire a materialului lemnos, care a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodie Cantonului Silvic Todirești. A fost întocmit proces verbal de sancționare pe numele şoferului.La fața locului a fost identificat şi un alt autoturism cu numere de înmatriculare provizorii expirate din 20.11.2017. Femeia de 25 de ani a declarat că autoturismul respectiv îi aparține soțului său și a fost adus în locul respectiv pe o platformă în cursul zilei de 05.12.2017, în jurul orei 20.00, de o persoană din orașul Câmpulung Moldovenesc, fără a putea preciza alte date.Din verificările efectuate, coroborate cu declaraţia unui martor identificat în zonă, s-a stabilit faptul că autoutilitara a fost condusă de către bărbatul de 28 de ani și autoturismul a fost condus de către soţia sa.De asemenea, s-a stabilit că nici unul din cei doi nu deținători de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „ conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”și „ punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” .
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţ şi soţie, cu dosare penale după ce s-au urcat la volan fără permis. Cei doi au rămas şi fără lemnul transportat.
 Vizualizări articol: 2777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soţ şi soţie, cu dosare penale după ce s-au urcat la volan fără permis. Cei doi au rămas şi fără lemnul transportat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei