Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2017 - Anul XXII, nr. 277 (6693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-au urcat beţi la volan şi au provocat accidente rutiere

Miercuri, 6 Decembrie 2017 (11:55:39)
Doi bărbaţi au provocat miercuri accidente rutiere după ce s-au urcat beţi la volan. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri, la ora 17.28, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că un autoturism a fost implicat într-un eveniment rutier pe DJ 174 în localitatea Panaci.În urma cercetărilor s-a stabilit că miercuri, în jurul orei 17.00, un bărbat de 28 de ani din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 174 în localitatea Panaci, din direcția Panaci spre Vatra-Dornei, a lovit 4 bovine ce se deplasau în turmă în direcția opusă, însoțite de proprietarul de 40 de ani, din comuna Panaci, rezultând rănirea bovinelor și avarierea autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea sub influenţa alcoolului”. De asemenea, a fost sancționat contravențional, însoțitorul turmei de bovine, conform art. 99 din OUG nr. 192/2002 privind circulația pe drumurile publice.Tot miercuri, la ora 21.10, polițiștii din cadrul Postului de poliţie Dumbrăveni şi Siminicea, aflaţi în serviciul de monitorizare a traficului rutier pe D.N. 29, pe raza localității Plopeni din oraşul Salcea, au observat faptul că a avut loc un eveniment rutier între autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani, din municipiul București, şi o autoutilitară, rezultând doar pagube materiale.Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că bărbatul de 57 de ani a condus autoturismul pe DN 29, pe raza localității Plopeni, oraş Salcea, direcţia de deplasare Suceava-Botoşani, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere, a pătruns pe sensul opus de mers, timp în care a intrat în coliziune lateral dreapta cu o autoutilitară, care se deplasa regulamentar pe D.N. 29, direcţia de deplasare Botoşani-Suceava.Şoferul de 57 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost testat și conducătorul autoutilitarei rezultatul fiind negativ.S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au urcat beţi la volan şi au provocat accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au urcat beţi la volan şi au provocat accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei