Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2017 - Anul XXII, nr. 276 (6692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur susţine încheierea unui parteneriat cu regiunea Cernăuţi în domeniul procesării produselor agricole

Marţi, 5 Decembrie 2017 (16:37:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit, marţi, vizita unei delegaţii din Regiunea Cernăuţi, condusă de preşedintele Consiliului Regional Cernăuţi, Ivan Muntean. După discuţii, Gheorghe Flutur a precizat că scopul întâlnirii a fost transmiterea de către fondatorul COK/FNAC, structură asociativă naţională de producţie şi prestări servicii agricole şi în turism, prima de acest tip din Ucraina, Andrei Gordiciuk, a intenţiei de cooperare cu judeţul Suceava în domeniul agricol.

„Partea ucraineană s-a arătat foarte interesată de cooperarea cu entităţi organizatorice din judeţul Suceava, care activează în domeniul agricol, în vederea procesării materiilor prime. De asemenea, domnul Ivan Muntean a precizat că, în contextul reformelor care se realizează în Ucraina în perspective integrării în Uniunea Europeană, în Regiunea Cernăuţi a fost constituită Agenţia pentru Dezvoltare Regională, prin care se vor derula fonduri europene pentru proiecte de dezvoltare regională”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

În cadrul discuţiilor, în urma propunerilor făcute de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, cele două părţi au convenit organizarea unei întâlniri de lucru la care să participe reprezentanţi ai Camerelor de Comerţ şi Industrie din Suceava şi Cernăuţi, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Asociaţia Produs în Bucovina, oameni de afaceri care activează în domeniul procesării produselor agricole, pentru discuţii aplicate în ceea ce priveşte concretizarea unei cooperări în acest domeniu. Flutur a mai precizat că în acelaşi timp vor fi iniţiate demersuri pentru reactivarea Euro-regiunii Prutul de Sus, dar şi pentru realizarea un schimb de experienţă cu experţi de la ADR Nord-Est din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur susţine încheierea unui parteneriat cu regiunea Cernăuţi în domeniul procesării produselor agricole.
 Vizualizări articol: 1473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur susţine încheierea unui parteneriat cu regiunea Cernăuţi în domeniul procesării produselor agricole0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei