Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 nov 2017 - Anul XXII, nr. 263 (6679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale în trafic pentru combaterea contrabandei cu ţigări

Vineri, 17 Noiembrie 2017 (13:42:37)
Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi au instituit joi, în intervalul orar 02.00 – 07.00, mai multe filtre rutiere şi au desfăşurat controale în trafic pentru identificarea celor care transportă bunuri accizabile fără documente de provenienţă. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în doar câteva ore au fost identificate în trafic două vehicule în care erau transportate aproape 10.000 bucăţi ţigarete de contrabandă, fiind întocmite dosare de cercetare penală. Astfel, la ora 06.30, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a identificat staționat pe DN 2, la ieșirea din comuna Grănicești, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un bărbat de 42 de ani din Ucraina. În urma controlului interiorului autoturismului, polițiștii au identificat 2.520 bucăţi țigarete, cu timbru extracomunitar. Țigările, în valoare de aproximativ 1.260 de lei, au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.Anterior, tot joi, la ora 02.45, o patrulă din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control pe DN 2, în comuna Grănicești, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de o femeie de 33 de ani, din Republica Moldova. În urma controlului interiorului autoturismului, polițiștii au identificat 7.240 de bucăţi de țigarete, cu timbru extracomunitar, fără documente legale de proveniență, din care 4.000 aparțineau unei tinere de 19 ani din Republica Moldova, pasageră în autoturism, iar restul de 3.240 de bucăţi conducătoarei auto.Țigările, în valoare de aproximativ 3.620 lei, au fost confiscate, în cauză fiind întocmite dosare penale față de cele două femei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale în trafic pentru combaterea contrabandei cu ţigări.
 Vizualizări articol: 1789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Controale în trafic pentru combaterea contrabandei cu ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasta crudă de ardei pentru iarnă Un adaos savuros și plin de vitamine pentru sosuri, care poate completa cu succes banala pastă de tomate pe timpul iernii se pregătește rapid, simplu, și nu necesită măsuri speciale de conservare. Pasta de ardei este un ingredient folosit de mai... Citeşte