Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 oct 2017 - Anul XXII, nr. 233 (6649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţ care pretindea că este angajatul unei unităţi de distribuire a gazelor naturale, prins de poliţie

Vineri, 13 Octombrie 2017 (14:52:27)
Un hoţ care pretindea că este angajatul unei unităţi de distribuire a gazelor naturale a fost prins de poliţie, iar suma pe care a furat-o de la o femeie din municipiul Suceava a fost recuperată. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a unui tânăr de 29 de ani din municipiul Bucureşti care în luna iunie 2017 a pătruns în locuinţa unei femei de 68 de ani din municipiul Suceava sub pretextul că este angajatul unei unităţi de distribuire a gazelor naturale şi energiei electrice, sustrăgând o sumă de bani. Poliţiştii au reuşit identificarea bărbatului, stabilind că acesta se află pe raza municipiului Bucureşti. O echipă de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor judiciarişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 16 Bucureşti, l-au localizat pe bărbatul în cauză pe raza municipiului Bucureşti, acesta fiind preluat în custodie şi audiat. După prezentarea materialului probator, bărbatul a recunoscut furtul comis, întreaga sumă fiind recuperată şi predată părţii vătămate. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin.1 Cod penal, cauza urmând a fi soluţionată procedural.Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuţ Epureanu, a precizat că în perioada 10 – 13 octombrie 2017, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi de prevenire şi informare, atât în mediul urban, cât şi rural, grupul ţintă fiind persoane vârstnice vulnerabile la infracţiunile de furt prin împrietenire. Poliţiştii din cadrul posturilor de poliţie şi poliţiştii de proximitate din mediul urban au realizat situaţii privind zonele în care locuiesc persoane vulnerabile, activităţile preventive fiind derulate din casă în casă în vederea informării şi responsabilizării persoanelor vârstnice şi creşterii gradului de siguranţă a acestora.De asemenea, activităţile au fost desfăşurate şi în spaţiile publice, în parcuri şi pieţe, în aceste cazuri informarea efectuându-se prin înmânarea de materiale preventive (scrisori, pliante, broşuri). Peste 1000 de astfel de materiale au fost distribuite de poliţişti.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ care pretindea că este angajatul unei unităţi de distribuire a gazelor naturale, prins de poliţie.
 Vizualizări articol: 1843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţ care pretindea că este angajatul unei unităţi de distribuire a gazelor naturale, prins de poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de toamnă (fără sterilizare) Este o foarte gustoasă și aspectuoasă combinație de legume, plină de vitamine și ușor de făcut și de păstrat. De fapt, de fiecare dată această salată poate ieși diferit, pentru că putem alege diferite combinații de legume. Întotdeauna va fi... Citeşte