Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 oct 2017 - Anul XXII, nr. 228 (6644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rugby

Sucevenii au pierdut primul meci din acest sezon, cu CS Năvodari

Sâmbătă, 7 Octombrie 2017 (12:36:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de rugby seniori a clubului CSM Suceava a început cu stângul noul sezon din Divizia Națională, după partida pierdută pe teren propriu, în fața uneia din candidatele la podium în acest an, CS Năvodari, scor final 29 – 44. Chiar dacă mai au de lucrat destul de mult la capitolul pregătire fizică și din angrenajul echipei au lipsit mai mulți jucători importanți, elevii lui Marius Colțuneac au dat o replică bună unei echipe ce s-a întărit în această vară. În prima parte, jocul s-a desfășurat multe minute între cele două linii de 22, ambele echipe preferând să încerce la bețe, loviturile de pedeapsă. În partea a doua a primului act, oaspeții au reușit să se distanțeze pe tabelă, după trei eseuri marcate, la două profitând de două greșeli din apărarea suceveană. În ultimele minute, CSM-ul marchează primul eseu după o grămadă la 5 metri de butul advers, la care Nichiforiuc scoate balonul și-i pasează decisiv lui Ștefancu, jucător ce a venit lansat, scor la pauză 24 – 10 pentru oaspeți. În repriza secundă, Suceava a micșorat din handicap la o fază în care a avut o lovitură de pedeapsă la mijlocul terenului, a scos o margine la 5 metri, Nichiforiuc a câștigat marginea și după un mol rulant, căpitanul Lucian Preutescu a culcat balonul în terenul de țintă, scor 15 – 24, după o transformare ratată. Au urmat mai apoi două eseuri ale oaspeților, pe contraatac, iar pe final, sucevenii au culcat și ei de două ori balonul prin Octavian Scolobiuc și Ionuț Florea, scor final 44 – 29 pentru Năvodari.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au pierdut primul meci din acest sezon, cu CS Năvodari.
 Vizualizări articol: 1928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au pierdut primul meci din acest sezon, cu CS Năvodari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei