Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iun 2017 - Anul XXII, nr. 138 (6554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Visul unei nopți de... vacanță”, cu elevii Școlii Gimnaziale „Miron Costin” Suceava

Joi, 22 Iunie 2017 (13:16:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc săptămâna trecută spectacolul „Visul unei nopți de... vacanță”, organizat de Școala Gimnazială „Miron Costin”. Spectacolul, plin de lumină şi culoare, a fost precedat de festivitatea de premiere a elevilor care s-au remarcat la fazele județene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare din calendarul specific al ministerului. Acești elevi și profesorii lor coordonatori au primit, pe lângă diplome, și recompense materiale, asigurate cu sprijinul Asociației de părinți a școlii, reprezentate de Mihaela Aconstantinesei, dar și de sponsorii SC Comilga SRL, Dinadrom Suceava și SC Flaga SA. Festivitatea de celebrare a performanței școlare a fost urmată de un spectacol care a avut un mesaj profund: „într-o lume în care timpul nu mai are răbdare cu noi, trebuie să reînvățăm să ne bucurăm de vară, de copilărie și de fiecare moment frumos al existenței”. Noutatea din acest an a fost aceea că momentele artistice au fost integrate într-o poveste intitulată „Visul unei nopți de ...vacanță”. Acest spectacol alegoric a avut două obiective clare, susţin organizatorii, promovarea talentelor școlii și transmiterea unui mesaj optimist și educativ publicului. Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină, iar pe scenă au evoluat artiști de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a. Decorurile au constituit un element esențial în reușita spectacolului, remarcându-se talentul deosebit al profesoarei Mihaela Aneculăesei, dar și implicarea părinților care au contribuit la realizarea costumelor și achiziționarea materialelor necesare. Scenariul spectacolului a fost realizat de profesoara Elena Adrobotoaei, iar echipa de organizare a fost constituită din: prof. Dumitru Moraru - director, prof. Raluca Alexa – director adjunct, prof. Adriana Caliniuc, prof. Mihaela Aneculăesei, prof. Gabriela Apetrea, prof. Ancuța Gulei, prof. Maria Bestiuc Afansov și prof. Cosmina Pelin.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Visul unei nopți de... vacanță”, cu elevii Școlii Gimnaziale „Miron Costin” Suceava.
 Vizualizări articol: 1550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Visul unei nopți de... vacanță”, cu elevii Școlii Gimnaziale „Miron Costin” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei