Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iun 2017 - Anul XXII, nr. 124 (6540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

”Ziua Adopției”, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava

Marţi, 6 Iunie 2017 (16:30:16)
La Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, aproximativ 40 de părinți şi 26 de copii adoptați cu participat marţi la ”Ziua Adopției” - eveniment dedicat familiilor adoptive, care a avut ca scop celebrarea creşterii copiilor în inima şi casa unei familii prin adopție, împărtăşirea bucuriei experienței adopției şi promovarea unei imagini pozitive a adopției naționale. Inițiativa de a marca la Suceava Ziua Națională pentru Adopție s-a născut în anul 2014 şi este menită să celebreze familiile care au dorit să ofere o şansă unor copii care nu au avut parte de iubirea parentală şi de un mediu propice pentru dezvoltarea lor psihică, fizică şi spirituală. În cadrul evenimentului, copiii, alături de Clovnul Bobo, s-au întrecut în a-şi colora visele în cadrul unui concurs de desene cu tema ”Colorează-ți visele”. Fiecare copil şi-a ales o profesie şi a primit un desen conform alegerii făcute, pe care l-a colorat cât mai frumos, aşa cum şi-a dorit. Părinții adoptivi împreună cu specialişti din cadrul Biroului de Adopții şi post-adopții au purtat discuții cu privire la modificările legislative din august 2016, iar familiile care îşi doresc să adopte sunt încurajate, pe această cale, să consulte profilul copiilor greu adoptabili. La final copiilor li s-au înmânat diplome de către directorul executiv al Direcței, Nadia Crețuleac, împreună cu directorul economic, Dragoş Brăteanu, şi şefa Biroului Adopții - Gabriela Prundel (diplome efectuate cu sprijinul Fundației ”Te Aud România”), au primit cărți donate de ITC ANID, iar cu sprijinul Asociației Multicare au primit şi câte o felie de tort. La final, s-a realizat un afiş cu visele colorate de copii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Ziua Adopției”, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.
 Vizualizări articol: 3517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
”Ziua Adopției”, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei