Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iun 2017 - Anul XXII, nr. 124 (6540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Inaugurarea primei săli de sport din comuna Putna

Marţi, 6 Iunie 2017 (11:23:11)

Pe data de 1 iunie a avut loc inaugurarea primei săli de sport din comuna Putna.  Poziționată în curtea şcolii din Putna, sala este o investiție cu o valoare de un milion de euro, realizata de Primăria Putna prin intermediul Companiei Naționale de Investiții,  construcția ei durând un an şi două luni. Cu o tribună cu capacitatea de 102 locuri, sala dispune de instalații specifice jocurilor de handbal, baschet, volei, tenis de câmp, spaliere pentru gimnastică, spațiu pentru prim ajutor, depozitare, patru vestiare cu grupuri sanitare dotate cu dușuri și toalete, cabinetul profesorului, spaţii administrative.

Inaugurarea sălii a fost făcută de primarul Gheorghe Coroamă, directorul şcolii, Ciprian Creţan, și invitați de onoare din lumea sportului românesc: Mărioara Popescu - dublu campionă olimpică la canotaj, Dumitru Popescu – campion olimpic la canotaj, Ștefan Rusu – campion olimpic la lupte, Ilie Matei – vicecampion olimpic la lupte, Vasile Nistor – campion european la box.

Cu acest prilej s-a dat startul celei de a XVII-a ediții a festivalului „Zilele Sportului Școlar”. Pe parcursul a patru zile, 1500 de elevi şi cadre didactice de la 37 şcoli din România, Ucraina şi Moldova s-au întrecut la mai multe discipline sportive.

Evenimentul de la Putna face parte din calendarul oficial al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, al Direcției Județene pentru Tineret şi Sport și este organizat de Școala Putna. Partenerii oficiali: Primăria Putna, Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna, Asociația Județeana de Fotbal, Asociația Județeană Sportul pentru Toți, Inspectoratul Județean de Poliţie Suceava, Ocolul silvic Putna, Decathlon Suceava, Academia Olimpică Română – filiala Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inaugurarea primei săli de sport din comuna Putna.
 Vizualizări articol: 3091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Inaugurarea primei săli de sport din comuna Putna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei