Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mai 2017 - Anul XXII, nr. 108 (6524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invictus All Stars Moldoviţa, pe podium la Campionatul Naţional de Majorete Tradiţionale şi Cheerleading

Luni, 15 Mai 2017 (16:22:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Braşov a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, Campionatul Naţional de Majorete Tradiţionale şi Cheerleading, competiţie de la care sportivii Clubului Invictus Moldoviţa s-au întors cu medalii, obţinând locul III. Anul acesta, în concurs au participat cinci echipe, la două discipline sportive din cadrul competiţiei, numărul lor fiind dublu faţă de anul trecut. Tinerii sportivi din Moldoviţa au obţinut locul III la „Cheer dance hip hop”, la cadeţi şi la juniori, şi tot locul III la „Cheerleading groupstunt” - cadeţi, sub numele de Invictus All Stars Moldoviţa.

Iniţiatoarea Clubului Sportiv Moldoviţa şi cea care vrea să promoveze Bucovina prin sport, Emanuela Alina Mititel, ne-a spus că este fericită că poate să reprezinte Moldoviţa şi să aducă comunei „un plus de valoare”. „Oglinda viitorului stă în educaţia copiilor. Iar noi, prin intermediul sportului, nu doar că dezvoltăm un corp armonios şi o minte sănătoasă, dar dorim să construim temelia unui viitor mult dorit. La Moldoviţa am început să punem bazele unui astfel de viitor, dar vom reuşi doar cu susţinerea şi ajutorul fiecăruia dintre cei care vor să se implice într-un astfel de proiect”, a spus Emanuela Alina Mititel.

Pentru toţi cei care doresc să sprijine sportivii de la Moldoviţa, organizatorii au pus la dispoziţie site-ul oficial, acsinvictus.ro, unde pot fi contactaţi, iar pe pagina oficială de Facebook Club Sportiv Invictus Moldovita, oamenii pot să urmărească evoluţia Clubului Sportiv Moldoviţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Invictus All Stars Moldoviţa, pe podium la Campionatul Naţional de Majorete Tradiţionale şi Cheerleading.
 Vizualizări articol: 1798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Invictus All Stars Moldoviţa, pe podium la Campionatul Naţional de Majorete Tradiţionale şi Cheerleading0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei