Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mai 2017 - Anul XXII, nr. 102 (6518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Promenade à Monaco”

Luni, 8 Mai 2017 (11:03:46)

Sub genericul „Promenade à Monaco”, elevii Școlii Gimnaziale „Miron Costin” din Suceava, coordonați de prof. Cosmina Pelin, invită sucevenii miercuri, 10 mai a.c., ora 17:00, la Biroul Francez din cadrul Casei Prieteniei, pentru o activitate complexă și interesantă, menită să le stimuleze apetitul pentru cultura și civilizația monegască.

Cei prezenți vor avea oportunitatea să viziteze Principatul Monaco în toată splendoarea sa. Aceștia vor face o călătorie virtuală la Monaco, unde vor putea descoperi aspecte din viata familiei regale, muzeul oceanografic, minunatele grădini pline de trandafiri, renumitul Casino și multe alte locuri interesante și unice în lume.

Programul va fi completat de elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3, coordonați de prof. Sidonia Apetrei, Mara Socoliuc și Angela Chiuchișan, care vor celebra Ziua Europei prin intermediul unui program artistic în limba engleză și germană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Promenade à Monaco”.
 Vizualizări articol: 1856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Promenade à Monaco”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată italiană cu pâine uscată (panzanella), versiune de post Dacă ne plac crutoanele sau pur și simplu ne place să înmuiem miez de pâine în sosul rămas de la salata de roșii, aceasta este rețeta perfectă. Seamănă cu o salată banală de roșii cu castraveți, dar un mic amănunt o face absolut... Citeşte