Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mai 2017 - Anul XXII, nr. 99 (6515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultima zi de colectare de biciclete vechi sau piese de biciclete pentru campania „Zâmbete în dar”

Vineri, 5 Mai 2017 (08:22:19)

Ca parte integrantă a proiectului BizzBike, echipa JCI Suceava propune o activitate caritabilă de colectare-recondiţionare-donare a componentelor şi bicicletelor vechi, de mult uitate prin pod, garaj, depozite, intitulată „Zâmbete în dar”.
Bicicletele şi piesele pot fi aduse la punctul de colectare Magazinul de biciclete - BlackBike din fata Metro (cartierul Obcini) sau le ridică echipa JCI Suceava de la doritori (responsabil de colectare Marian - 0723165202), astăzi, 5 mai, fiind ultima zi de colectare.
Bicicletele urmează a fi recondiţionate, piesele reansamblate în cadrul unui atelier practic şi dăruite celor mici din centrele de plasament ale fundaţiei FARA din Suceava.
Înregistrare participare https://goo.gl/forms/Hc9RsG35U3OSuulp2
Proiectul BizzBike by JCI Suceava se desfăşoară până pe 12 mai 2017 şi include mai multe evenimente specifice. Doritorii pot participa la mai multe evenimente, cum ar fi:
1. Zâmbete în dar. În cadrul acestui proiect se colectează biciclete şi piese vechi ce urmeză a fi recondiţionate şi oferite copiilor nevoiaşi din grija Fundaţiei FARA. 
https://www.facebook.com/events/1700643103285566/?ti=cl
2. Atelierul de recondiţionat şi reparat biciclete. Acest atelier este dedicat celor care vor să înveţe să reăpare o bicicletă, fie doresc să se implice în recondiţionarea bicicletelor pentru a fi donate copiilor aflaţi în grija Fundaţiei FARA, fie doresc să îşi rezolve anumite probleme la propria bicicletă. Atelierul va avea loc în zilele de 6-7 mai, în parcarea Shopping City Suceava. https://www.facebook.com/events/1375904329137665/?ti=cl
3. Târgul Bicicletelor şi Bicicliştilor. Acest târg este pentru cei care au făcut o adevărată pasiune pentru biciclete. Târgul va avea loc în zilele de 6-7 mai, în parcarea Shopping City Suceava. 
4. Parada Bizz Bike - Business pe Bicicletă. Această paradă se va desfăşura pe 12 mai, începând cu ora 18.30, cu plecare din faţa Casei de Cultură Suceava, şi promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri cu scopul de fluidizare a traficului și atragerea a cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta. Tema acestei parade este Hats on Bike - Pălării pe Bicicletă. https://www.facebook.com/events/183634068818904
5. GALA Bizz Bike. Această GALA se va desfăşura la finalul paradei BizzBike pe 12 mai, începând cu ora 21.30, la o locaţie comunicată ulterior. Ea va cuprinde: Decernarea premiilor pentru participanţi; Donarea bicicletelor către fundaţia FARA; O sesiune de speech-uri din partea invitaţilor speciali; Networking; Concursuri; Concert Live; AfterParty. https://www.facebook.com/events/183634068818904

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultima zi de colectare de biciclete vechi sau piese de biciclete pentru campania „Zâmbete în dar”.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultima zi de colectare de biciclete vechi sau piese de biciclete pentru campania „Zâmbete în dar”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei