Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 apr 2017 - Anul XXII, nr. 89 (6505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr fără permis ce furase o maşină s-a mutat pe bancheta din spate când i-a văzut pe poliţişti

Vineri, 21 Aprilie 2017 (13:29:47)

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Gălănești au oprit pentru control joi, la ora 21.10, un autoturism care circula pe drumul comunal Vuliva către centrul comunei Frătăuții Noi.

În momentul în care polițiștii s-au apropiat de autoturism în vederea solicitării documentelor pentru control, conducătorul auto a încercat să se sustragă, astfel că pe scaunul şoferului nu se afla nici o persoană, motorul era oprit, iar cheia în contact.      

Pe bancheta din spate a fost identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Frătăuții Noi, iar pe celălalt scaun din față, fratele acestuia.

Inițial cei doi au declarat verbal că o altă persoană necunoscută a condus autoturismul și a fugit la vederea echipajului de poliție.

Ulterior, tânărul de 19 ani a recunoscut faptul că a condus autoturismul pe DC Vuliva fără a poseda permis de conducere .

Fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că tânărul de 19 ani nu este posesor de  permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicul .       

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unui bărbat, de 30 de ani, din comuna Frătăuții Noi, fratele conducătorului auto, fiind sustras de tânărul de 19 ani din curtea locuinței fără ca proprietarul să aibă cunoștință despre acest lucru.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „furt în scop de folosinţă”, se precizează în comunicatul poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr fără permis ce furase o maşină s-a mutat pe bancheta din spate când i-a văzut pe poliţişti.
 Vizualizări articol: 5266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr fără permis ce furase o maşină s-a mutat pe bancheta din spate când i-a văzut pe poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei