Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 apr 2017 - Anul XXII, nr. 83 (6499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV a primit echipamente de calcul în valoare de 25.000 de lei din partea OSF

Miercuri, 12 Aprilie 2017 (11:03:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

OSF Global Servicesa oferit Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, sub formă de sponsorizare, şase noi echipamente de calcul, în valoare de peste 25.000 lei, pentru Facultatea de Inginerie Electrică şi Știinţă a Calculatoarelor.

Sediul din Suceava al OSF a început programul de sponsorizare a USV în anul 2008, cu ocazia Concursului internaţional „Hard & Soft” şi, de atunci, a continuat să sprijine Universitatea cu diferite iniţiative. În acest an, OSF a livrat echipamente hardware destinate pregătirii studenţilor.

„90% dintre angajaţii noştri de la sediul din Suceava au studiat la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, de aceea este natural pentru noi să fim foarte aproape de ei“, spune Alex Guriuc, Mobile Division Director la OSF Commerce. „Este o situaţie în care ambele echipe câştigă“, a mai completat acesta.

OSF şi USV colaborează şi în ceea ce priveşte recrutările de personal. Astfel, membrii echipei OSF sunt adesea invitaţi să ia cuvântul la evenimente şi conferinţe sau să participe la examenele de licenţă, astfel încât să îşi facă o imagine clară asupra studenţilor performanţi.

“Ceea ce învaţă la Universitate este esenţial, dar nu poate acoperi 100% din ceea ce cere piaţa. Datorită faptului că noi suntem aproape de ei, studenţii înţeleg mai bine ceea ce trebuie să facă pentru a avea succes în acest domeniu”, a arătat Alex Guriuc.

OSF organizează, de asemenea, evenimentul OSF Open Days, o dată sau de două ori pe an, pentru a se întâlni cu studenţii şi a le prezenta noutăţile din cadrul companiei, programele şi ofertele de muncă. OSF şi USV organizează, de asemenea, un Hackarhonanual care, în anul 2016, a atras 50 de concurenţi. Pentru 2017, se preconizează că acest eveniment va beneficia de o participare şi mai numeroasă.

Reprezentanţii USV transmit că ”Universitatea din Suceava este încrezătoare că, în viitorul apropiat, asemenea exemple de susţinere a procesului de formare a viitorilor specialişti, venite din partea mediului de afaceri, se vor multiplica”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USV a primit echipamente de calcul în valoare de 25.000 de lei din partea OSF.
 Vizualizări articol: 2290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USV a primit echipamente de calcul în valoare de 25.000 de lei din partea OSF0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei