Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2017 - Anul XXII, nr. 41 (6457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune de prevenire şi combatere a absenteismului şcolar

Miercuri, 22 Februarie 2017 (12:45:42)
Pentru prevenirea delincvenţei juvenile, dar şi a fenomenului de abandon şi absenteism şcolar, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a iniţiat şi implementat la nivel judeţean Programul de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor 2017. După ce în cursul săptămânii trecute, poliţiştii de prevenire au lansat programul la Casa de Cultură din oraşul Siret şi au fost derulate activităţi de informare şi responsabilizare la care au participat peste 500 de elevi, poliţiştii din structurile operative de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale au derulat activităţi în teren pentru identificarea şi tragerea la răspundere a minorilor care încalcă legea sau care absentează de la cursuri. Astfel, în oraşul Siret, au acţionat 15 poliţişti, fiind verificate 4 unităţi de alimentaţie publică din zona unităţilor de învăţământ şi instruiţi alţi 6 administratori de baruri şi cafenele. În cadrul acţiunilor organizate au fost depistaţi 14 elevi care absentau de la cursuri (4 de gimnaziu şi 10 de liceu). De asemenea, au fost identificaţi alţi 5 minori care au încălcat normele legale de convieţuire socială. Au fost întocmite 3 informări cu privire la problemele identificate către unităţile de învăţământ.Tot în cadrul acţiunii au fost întocmite 5 dosare penale şi au fost verificate 62 de vehicule identificate în zona unităţilor de învăţământ, fiind constată şi o infracţiune în flagrant privind conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere elevilor la o trecere de pietoni. În cadrul acţiunii au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 10.000 lei. Pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991 modificată în valoare de 2200 lei. La acţiunile preventive dar şi la cele operative din teren au participat şi elevii şcolilor de poliţie aflaţi în practică la nivelul Poliţiei Oraşului Siret.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de prevenire şi combatere a absenteismului şcolar.
 Vizualizări articol: 3033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acţiune de prevenire şi combatere a absenteismului şcolar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei