Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2017 - Anul XXII, nr. 32 (6448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Casă din Mihoveni, distrusă de un puternic incendiu

Duminică, 12 Februarie 2017 (13:06:09)

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şcheia, au intervenit vineri noapte cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Mihoveni, comuna Şcheia. Incendiul a fost anunţat la ora 22.29.
La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, existând pericolul de propagare la o şură şi la locuinţa învecinată. 
Au ars acoperişul casei de locuit (construită din lemn şi chirpici, cu învelitoare din tablă) pe o suprafaţă de aproximativ 90 de metri pătraţi şi bunurile din interior (obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, textile şi documente personale).
„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător”, se precizează în comunicatul pompierilor.
Incendiul a fost lichidat la ora 0:25, iar pompierii au salvat şura, locuinţa învecinată şi un tractor. Au mai fost salvate 9 găini, 7 capre, un cal, un porc şi o vacă.

Familia a cărei casă a ars are patru copii, fetiţe cu vârsta de 5, 7, 11 şi 12 ani, care în prezent stau la rude, dar situaţia lor este dificilă. Familia are nevoie de ajutor după ce a fost lovită de această nenorocire în plină iarnă.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casă din Mihoveni, distrusă de un puternic incendiu.
 Vizualizări articol: 5102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casă din Mihoveni, distrusă de un puternic incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei