Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2017 - Anul XXII, nr. 31 (6447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Daily Grup Suceava a cumpărat imobilele Vinia Iaşi

Vineri, 10 Februarie 2017 (11:22:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Una dintre cele mai importante companii din Suceava, Daily Group, a achiziţionat imobilele şi terenurile uneia dintre cele mai cunoscute societăţi producătoare de vinuri, Vinia Iaşi, aflată în prezent în faliment. Tranzacţia s-a făcut pentru un preţ de circa 1,85 milioane de euro, compania suceveană achiziţionând clădirea de birouri, terenurile şi alte clădiri ale Vinia Iaşi, în urma unei licitaţii organizate de lichidatorul societăţii ieşene, Casa de Insolvenţă Transilvania. În urma adjudecării licitaţiei, Daily Group Suceava, condusă de omul de afaceri Ioan Pavel, a achiziţionat sediul administrativ al Vinia Iaşi. Acesta are trei niveluri, cu o suprafaţă utilă totală de circa 660 metri pătraţi. În acelaşi timp Daily Group Suceava a terenul din jurul sediului administrativ, de aproape 2.100 mp, precum şi alte spaţii folosite de Vinia pentru hale de producţie, magazii sau rezervoare. Proprietarul Daily Group Suceava, Ioan Pavel, ne-a declarat că suprafaţa totală a terenului achiziţionat este de aproximativ 36.000 de metri pătraţi. El a precizat că terenul a fost cumpărat pentru suma de 1.338.390 de euro, în timp ce pentru clădiri s-a plătit 521.259 de euro.Ioan Pavel ne-a precizat că până în momentul de faţă nu s-a luat o decizie cu privire la viitoarea destinaţie a clădirilor şi terenurilor achiziţionate la Vinia Iaşi, având în vedere că acestea nu au fost încă eliberate în totalitate de lichidator.„Momentan nu se poate face nimic pentru că lichidatorul nu a eliberat spaţiile. Noi am achiziţionat imobilele, suntem proprietarii lor, dar nu am luat şi produsele lor. Acolo mai sunt tot felul de produse, vinuri în diverse recipiente şi alte bunuri, pe care lichidatorul trebuie să le valorifice”, a spus Ioan Pavel. El a adăugat că intenţia companiei Daily Group este de a reabilita fosta clădire administrativă a Vinia Iaşi şi de a-i da altă funcţionalitate. Până atunci, clădirea a fost închiriată de Daily Group tot către Vinia, prin lichidatorul Casa de Insolvenţă Transilvania, până în momentul în care aceasta va reuşi să valorifice toate bunurile fostului producător de vinuri din Iaşi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daily Grup Suceava a cumpărat imobilele Vinia Iaşi.
 Vizualizări articol: 3265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Daily Grup Suceava a cumpărat imobilele Vinia Iaşi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei