Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2017 - Anul XXII, nr. 27 (6443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accidente în lanţ pe E 85: şapte maşini implicate, printre care o ambulanţă şi un tir, şi cinci răniţi

Luni, 6 Februarie 2017 (17:52:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două accidente în lanţ, în legătură unul cu altul, s-au petrecut luni pe E 85, între localităţile Pătrăuţi şi Dărmăneşti, la interval de mai puţin de zece minute. Cele două accidente s-au petrecut la distanţă de circa 300 de metri unul de altul, fiind implicate şapte maşini, iar cinci oameni ajungând la Spitalul Judeţean Suceava. 

Primul accident a fost între un autoturism şi o ambulanţă de la Rădăuţi. Un autoturism care circula dinspre Suceava a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit în ambulanţa care venea spre Spitalul Judeţean Suceava pentru a prelua un pacient. Impactul a fost violent, iar salvarea s-a răsturnat, în timp ce autoturismul a ajuns în şanţul de pe contrasens. Şoferul ambulanţei a ajuns la spital, acuzând dureri în zona bazinului. Şoferul autoturismului care a pătruns pe sens opus era foarte confuz, iniţial declarând că circula în faţa ambulanţei. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,31 mg /l alcool pur în aerul expirat. 

În urma acestui accident s-a format o coloană de maşini, iar după puţin timp un tir înmatriculat în Neamţ a intrat în plin în coloana de maşini. Patru maşini din coloană au fost implicate în această tamponare în lanţ. Şoferul primei maşini lovite a suferit răni mai grave, el rămânând încarcerat şi fiind scos din maşină de lucrătorii ISU. Şoferul tirului a declarat că nu a văzut coloana, care se afla pe coama pantei pe care tocmai o urcase, iar în zonă era ceaţă. În urma acestui al doilea impact, patru oameni au mai ajuns la spital. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente în lanţ pe E 85: şapte maşini implicate, printre care o ambulanţă şi un tir, şi cinci răniţi.
 Vizualizări articol: 9684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Accidente în lanţ pe E 85: şapte maşini implicate, printre care o ambulanţă şi un tir, şi cinci răniţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gutui cu caimac (desertul sultanei) Cei ce au îndrăgit serialele istorice turceşti au remarcat, probabil, că frumoasele vremii şi mai ales sultanele aveau ca desert preferat un preparat cu aspect apetisant, de culoare roşie, cu moţ de frişcă. Este vorba despre gutuile glasate... Citeşte