Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 dec 2016 - Anul XXI, nr. 299 (6412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident în intersecţia de la Nordic, provocat de un bărbat beat şi fără permis

Miercuri, 28 Decembrie 2016 (10:19:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autoturism Mercedes scăpat de sub control a fost implicat marţi seară într-un accident, în intersecţia de la Nordic, în municipiul Suceava, vehiculul punând la pământ un stâlp şi un semafor electric şi acoşând uşor un pieton. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, poliţiştii deplasaţi la faţa locului constatând că bărbatul de la volan mirosea a alcool şi era în vizibilă stare de ebrietate. Bărbatul vinovat de producerea accidentului circula pe bulevardul George Enescu, dinspre Mobilă, şi, ajuns în intersecţia de la Nordic, a pătruns pe scuarul dinspre strada Universităţii. Impactul cu stâlpul semaforului a fost foarte violent, autoturismul Mercedes fiind avariat, iar şoferul rămânând încarcerat. Din fericire, o femeie aflată în apropiere nu a fost lovită în plin, suferind un atac de panică, dar scăpând fără leziuni importante. Echipajul de descarcerare l-a extras pe şofer din maşină, acesta fiind imobilizat deoarece era suspect de o fractură la umăr. El a fost urcat într-o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Din cauza stării de sănătate, acesta nu a putut fi verificat pe loc cu aparatul etilotest, însă la spital urmau să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Din primele date ale poliţiştilor de la Biroul Rutier Suceava a rezultat că autorul accidentului este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Suceava. Acesta nu figurează nici măcar cu permis de conducere. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în intersecţia de la Nordic, provocat de un bărbat beat şi fără permis.
 Vizualizări articol: 7087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident în intersecţia de la Nordic, provocat de un bărbat beat şi fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei