Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2016 - Anul XXI, nr. 279 (6392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Zeci de trofee de vânătoare, confiscate de la locuinţele unor braconieri

Luni, 28 Noiembrie 2016 (14:08:16)

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au fost informaţisâmbătă noapte despre faptul că persoane necunoscute, ce se deplasează cu un autoturism, au fost văzute braconând iepuri în zona satului Huşi, comuna Preuteşti.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă care a identificat un vehicul în care nu se afla nici o persoană. În portbagajul autovehiculului a fost identificată o butelie CO2 şi mai multe recipiente din plastic care au fost ridicate în vederea examinării acestora în condiţii de laborator. Totodată, cu ocazia efectuării cercetării locului faptei, la o distanţă de câţiva metri de autovehiculul abandonat, pe traseul urmat de autori a fost identificat într-o pungă din plastic un iepure de câmp mort, ce prezenta leziuni în zona gâtului, create posibil prin împuşcare. Autovehiculul abandonat a fost indisponibilizat şi depus la sediul Poliţiei Fălticeni, în vederea continuării cercetărilor.

 În urma activităţilor investigative desfăşurate, au fost obținute date cu privire la activitatea infracțională a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani, toți din comuna Preutești, care în urma verificării în bazele de date ale poliţiei nu figurează ca deținători legali de armament și muniție.

În urma probatoriului administrat, Judecătoria Fălticeni a emis duminică patru mandate de percheziție la locuințele folosite de cei trei. Astfel, Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale AS, au efectuat luni patru percheziţii, în urma cărora au fost ridicate 15 trofee (două piei naturalizate provenite de la speciile de vânat mistreț și vidră, iar diferența în trofee provenite de la căpriori - coarne cu tot cu craniu), colți de mistreț, o capcană metalică ce poate fi folosită la activități de braconaj cinegetic, o cantitate de diaboluri din oțel, sferice, de diametre diferite, ce poate fi folosită la confecționarea munițiilor aferente armelor de vânătoare cu țeavă lisă, precum și un număr de 24 de petarde din categoria a F2(a căror deținere este interzisă de lege).

În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală pentru comiterea infracţiunilor de „tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic respectiv”, „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, „uzul de armă fără drept” și „efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de trofee de vânătoare, confiscate de la locuinţele unor braconieri.
 Vizualizări articol: 3253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de trofee de vânătoare, confiscate de la locuinţele unor braconieri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată libaneză cu pătrunjel (de post) Denumirea originală a acestui fel de mâncare simplă cu bulgur este ”tabbouleh” şi chiar dacă este un preparat libanez, în perioada de post este la mare căutare în restaurantele de pe la noi. Motivul este simplu: e o... Citeşte