Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 nov 2016 - Anul XXI, nr. 277 (6390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Tigrul din oraşul nostru”, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec”

Vineri, 25 Noiembrie 2016 (16:17:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
„Tigrul din oraşul nostru” de Gianina Cărbunariu este prima producţie a Teatrului Municipal „Matei Vişniec” din Suceava. Avanpremiera spectacolului va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 19.00, iar premiera – vineri, 9 decembrie, de la aceeaşi oră, în prezenţa autoarei. Cel mai nou teatru de stat din România – Teatrul Municipal „Matei Vişniec” din Suceava a ales să lucreze pentru prima sa producţie cu artişti tineri, puternici şi creativi, apreciaţi atât de către critica de specialitate dar şi de către public: este vorba despre regizorul Bobi Pricop, şi de scenograful Adrian Damian. Distribuţia spectacolului “Tigrul din oraşul nostru” de Gianina Cărbunariu este formată din Cătălin Mîndru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc şi Diana Lazăr. Video & animaţie: Andrei Cozlac & Alex Ţilică. Muzică & sound design: Ana Teodora Popa. Light design: Cristian Şimon. Biletele pentru reprezentaţiile din 8 şi 9 decembrie 2016 se pot rezerva la numărul de telefon 0759.048.677. Biletele se vor putea ridica de la casa de bilete a teatrului începând de luni, 5 decembrie 2016, în intervalul orar 10:00 – 18.00. Pentru reprezentaţiile din 8 şi 9 decembrie, preţul unui bilet este de 25 lei. “Povestea pe care o imaginează Gianina Cărbunariu este simplă dar are ceva din complexitatea miturilor moderne. Un animal, o , evadează dintr-o grădină zoologică, iar periplul ei ca fiinţă liberă ne este povestit de tot felul de martori oculari, inclusiv de câteva păsări şi de câteva animale. Pornind de la această aventură sinonimă cu descoperirea libertăţii (care se termină prost întrucât trigresa este împuşcată până la urmă pe străzile oraşului de forţele de ordine), Gianina Cărbunariu realizează, cu har ludic şi cu elemente de fabulă filozofică, un fel de radiografie socială a unei întregi comunităţi”, spune Matei Vişniec despre “Tigrul din oraşul nostru”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Tigrul din oraşul nostru”, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec”.
 Vizualizări articol: 1722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Tigrul din oraşul nostru”, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei