Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2016 - Anul XXI, nr. 262 (6375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Motociclete furate din Italia şi ţigări de contrabandă, confiscate în urma unei percheziţii

Marţi, 8 Noiembrie 2016 (14:20:45)
Poliţiştii suceveni au reuşit, în urma unor activităţi investigative complexe, să identifice şi să recupereze vehicule semnalate ca fiind furate din străinătate şi ţigări de contrabandă în valoare totală de peste 130.000 lei.Duminică, poliţiştii Secţiei de poliţie Bălcăuţi au obţinut informaţii cu privire la faptul că o motocicletă semnalată ca fiind furată din Italia – zona Milano, este depozitată într-o locaţie de pe raza satului Negostina. S-au constituit mai multe echipe de cercetare şi în urma monitorizării zonei a fost identificată o anexă a unei construcţii de pe raza satului Negostina în care se afla depozitată motocicleta respectivă. Întrucât poliţiştii aveau suspiciuni cu privire la faptul că în locaţia respectivă se află mai multe bunuri produs al unor infracţiuni, s-a obţinut, în regim de urgenţă, o autorizaţie de percheziţie. În urma percheziţiei efectuate luni a fost identificată motocicleta sustrasă din Italia în data de 3 noiembrie, dar şi o altă motocicletă cu privire la care există suspiciunea că este furată din străinătate. Ambele vehicule au fost ridicate și indisponibilizate la sediul Poliției orașului Siret. Valoarea de piață a acestor vehicule este de aproximativ 15.000 euro.Tot cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate 6.000 pachete cu țigarete de proveniență extracomunitară, în valoare totală de 72.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, față de două persoane, soţ şi soţie, ambii de 58 de ani, din județul Maramureș, care locuiesc fără forme legale în comuna Bălcăuți şi care utilizează anexa respectivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tăinuire” și „contrabandă”, urmând a se dispune procedural.„De asemenea, cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activităţile infracţionale, stabilirea participaţiei penale a acestora şi tragerii la răspundere penală”, se transmite printr-un comunicat al IPJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclete furate din Italia şi ţigări de contrabandă, confiscate în urma unei percheziţii.
 Vizualizări articol: 4830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motociclete furate din Italia şi ţigări de contrabandă, confiscate în urma unei percheziţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei