Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2016 - Anul XXI, nr. 257 (6370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primul Orășel LEGO din oraș se deschide de vineri la Shopping City Suceava

Miercuri, 2 Noiembrie 2016 (13:30:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii sunt invitați să descopere primul Orășel LEGO din oraș, în perioada 4-13 noiembrie, la Shopping City Suceava.

Cei mici sunt așteptați să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO și să își pună creativitatea în valoare, la Shopping City Suceava, într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziție. Intrarea este gratuită. Fiecare copil care participă la activitățile LEGO se poate înscrie la tombolă, unde are șansa de a câștiga unul din cele 5 seturi LEGO CREATOR.

Spațiul de joacă LEGO TOWN pune la dispoziția copiilor machete interactive, pentru ca aceștia să construiască în echipă, în care pot reproduce scene sau peisaje diferite. Din colecțiile de la LEGO Town nu lipsesc omuleții colorați de jucărie sau piesele LEGO clasic. Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 2-5 ani, ghizii spațiului creativ vor pune la dispoziție piese de LEGO mari, din colecția DUPLO, astfel încât aceștia să se poată juca în siguranță.

LEGO Town este un loc de joacă unde copiii se pot juca exclusiv cu piese de construcție LEGO. Acesta este un concept unic în regiunea Moldovei inițiat de Creatoria din dorința de a îmbina potențialul educațional al pieselor de construcție LEGO cu pasiunea și experiența fondatorilor pe zona de training și teambuilding cu metode de educație non-formală.

În spațiul de joacă Orășelul LEGO pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani. Copiii cu vârsta între 3 – 5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinți sau tutori pentru a fi supravegheați. Fiecare copil poate petrece în cadrul LEGO TOWN o oră pe zi. Este necesar ca părinții care își lasă copiii în spațiul de joacă să ofere un număr de telefon valid și o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate.

Evenimentul are loc în fiecare zi, între orele 09:00 – 21:00, în zona magazinului Pepco și va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcțiilor LEGO. În spațiul LEGO TOWN se pot juca simultan maxim 30 de copii. Grupurile organizate pot vizita Orășelul LEGO zilnic, între orele 09.00 – 15.00, pe bază de programare la numărul de telefon: 0330 401 850 int 4.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul Orășel LEGO din oraș se deschide de vineri la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 3568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primul Orășel LEGO din oraș se deschide de vineri la Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei