Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2016 - Anul XXI, nr. 250 (6363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A dat foc autoturismului fostei iubite şi a plecat cu maşina condusă de un prieten beat

Marţi, 25 Octombrie 2016 (15:24:25)

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată duminică, la ora 3.48, despre faptul că în curtea unui imobil situat pe strada Roșu din municipiul Vatra Dornei arde un autoturism.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul ISU Bucovina, Detașamentul Vatra Dornei, care a procedat la stingerea incendiului, iar în primă fază s-a stabilit ca și cauză de producere un scurtcircuit la compartimentul motor, datorat unui conductor electric defect, autoturismul fiind avariat în proporție de 50%.

Pe parcursul cercetării locului faptei care a fost efectuată de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Vatra Dornei, cu ocazia examinării în detaliu a autoturismului au fost descoperite indicii cu privire la săvârşirea unei fapte intenţionate.

Au fost demarate cercetările prin deplasarea unei echipe operative, stabilindu-se că proprietara autoturismului este o tânără de 25 ani, localnică, care a parcat mașina în curtea locuinței sâmbătă, în jurul orei 19.00.

Din datele şi informaţiile obţinute de poliţişti a fost identificat şi principalul suspect, fostul concubin al femeii, un bărbat de 36 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.

Acesta a fost identificat pe raza comunei Dorna Candrenilor, în autoturismul la volanul căruia se afla un tânăr de 29 ani, din municipiul Vatra Dornei.

Având în vedere faptul că şoferul emana miros de alcool, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul municipal Vatra Dornei în vederea recoltării de mostre biologice, ocazie cu care, în prezența medicului de gardă și a asistentelor de serviciu, a refuzat.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei şi în baza probatoriului administrat bărbatul de 36 de ani a recunoscut comiterea faptei.

Față de suspect s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracțiunii de ”distrugere prin incendiere”, fiind introdus în arestul IPJ Suceava .

Celuilalt bărbat, de 29 ani, din municipiul Vatra Dornei, i s-a întocmit dosar penal pentru „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, cercetările fiind continuate pentru a se stabili eventuala participaţie a acestuia şi la incendierea vehiculului de către autorul de 36 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A dat foc autoturismului fostei iubite şi a plecat cu maşina condusă de un prieten beat.
 Vizualizări articol: 3147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A dat foc autoturismului fostei iubite şi a plecat cu maşina condusă de un prieten beat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei