Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 sep 2016 - Anul XXI, nr. 224 (6337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un băiat de 15 ani a fost înjunghiat mortal, iar fratele său a fost rănit, în plină stradă, la Fălticeni

Duminică, 25 Septembrie 2016 (11:12:34)
Un băiat de 15 ani a murit după ce a fost înjunghiat în inimă, iar fratele său în vârstă de 17 ani a fost rănit, atacul având loc în plină stradă, la Fălticeni, sâmbătă, în jurul orei 20.45. Atacatorul, înarmat cel mai probabil cu un cuțit, s-a făcut nevăzut.Cei doi fraţi, Iulian G. (15 ani) și Alin G. (17 ani), provin dintr-o familie sărmană și sâmbătă seară, în jurul orei 20.45, se aflau într-o zonă limitrofă a municipiului Fălticeni, pe strada Pleșești Gane înspre satul Petia, la distanță mică de locuința în care stau cu tatăl lor și ceilalți frați, mama fiind plecată la muncă în străinătate.Ei au fost atacați pe o porțiune slab iluminată.Iulian a fost lovit cu putere în zona inimii, în timp ce fratele său Alin, care a primit mai multe lovituri la nivelul brațelor și al abdomenului, a reușit să scape cu viaţă. Un bărbat din zonă a sunat la 112 și a anunțat evenimentul.În acest moment este în desfăşurare o anchetă, existând un cerc de suspecţi. Conform www.ziaruldepenet.ro, circulația a fost blocată pe un sens de mers aseară de autorități deoarece evenimentul violent s-a petrecut în plină stradă și trebuia izolat perimetrul."I-au omorât pe băieții ăia săracii care vindeau mere prin oraș. Îi știe toată lumea. Am vrut să ne apropiem să vedem ce s-a întâmplat, dar nu a vrut poliția să ne dea voie. S-a oprit circulația și am așteptat până ne-au dat voie să plecăm", a declarat pentru www.ziaruldepenet.ro unul dintre șoferii prinși în trafic în urma tragediei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un băiat de 15 ani a fost înjunghiat mortal, iar fratele său a fost rănit, în plină stradă, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 6459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Un băiat de 15 ani a fost înjunghiat mortal, iar fratele său a fost rănit, în plină stradă, la Fălticeni2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vina justitiei trimis de
(25 sep 2016, 11:40:44
daca judecatori i-ar baga la puscarie ani grei sigur nu s-ar mai intampla asa ceva

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de vinete cu iaurt şi susan Este o versiune mai uşoară şi mai fină a clasicei noastre salate de vinete. Spre deosebire de varianta obişnuită, aceasta, folosită mai ales prin Dobrogea, este de inspiraţie turcească şi nu foloseşte decât foarte puţin ulei, fără a pierde din... Citeşte