Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2016 - Anul XXI, nr. 214 (6327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dovada plății amenzilor de circulație se poate trimite scanată, pe e-mail

Marţi, 13 Septembrie 2016 (15:41:11)
Actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite scanate, de acum, pe adresa de e-mail creată special pentru eficientizarea activităţii şi facilitarea accesului cetăţenilor la serviciile oferite de poliţie.Atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de e-mail operaţionalizate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.Pe site-ul sv.politiaromana.ro - la secțiunea Utile, este butonul special – Trimitere documente scanate. Aici sunt afişate adresele de e-mail unde se pot trimite documente pentru principalele segmente de activitate accesabile în acest mod.„Puteți trimite dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat. Plata amenzii nu trebuie să depășească termenele legale stabilite prin OUG 2/2001. De asemenea, nu mai este nevoie să veniți cu copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul serviciului de unde doriți să obțineți documente”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească în dimensiune 2 Mb.IPJ Suceava recomandă:Pentru a trimite e-mail vă rugăm selectați unul din serviciile de mai jos: apăsați direct pe link sau folosiți adresele de e-mail:Serviciul Rutier: oug41.2016.sr@sv.politiaromana.roCazier judiciar: cazier@sv.politiaromana.roServiciul Ordine Publică: secretariat.sop@sv.politiaromana.ro Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase: oug41.2016.arme@sv.politiaromana.ro;arme@sv.politiaromana.roServiciul Investigații Criminale: judiciar@sv.politiaromana.roTotodată, poliţia precizează că pentru obținerea certificatului de cazier judiciar nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei.Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dovada plății amenzilor de circulație se poate trimite scanată, pe e-mail.
 Vizualizări articol: 2026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Dovada plății amenzilor de circulație se poate trimite scanată, pe e-mail1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei