Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2016 - Anul XXI, nr. 210 (6323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânăr fără permis de conducere, prins beat la volanul unei maşini cu numere false

Joi, 8 Septembrie 2016 (11:34:56)

O patrulă din cadrul Postului de poliție Mitocu Dragomirnei a oprit pentru control miercuri, la ora 15.30, pe raza satului Mitocu Dragomirnei autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Pătrăuți, care avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizorii diferite.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, plăcuța cu numărul de înmatriculare provizoriu montată în partea din față aparține unui alt autoturism și este expirată din data de 14 ianuarie 2013, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare provizoriu montată în partea din spate, aparține unui alt autoturism și este expirată din data de 20 mai 2016.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua precedentă, marţi, bărbatul a mai fost identificat în trafic și oprit de o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, care i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului au fost ridicate pentru lipsa asigurării RCA.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 29 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr fără permis de conducere, prins beat la volanul unei maşini cu numere false.
 Vizualizări articol: 2885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr fără permis de conducere, prins beat la volanul unei maşini cu numere false0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei