Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2016 - Anul XXI, nr. 189 (6302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeie lovită cu o furcă de soţul ei

Luni, 15 August 2016 (10:25:37)

O femeie de 44 de ani, din comuna Cârlibaba, a sesizat poliţia sâmbătă despre faptul că a fost agresată de soț.

Din primele verificări s-a constatat că persoana vătămată, fiind în stare conflictuală cu soțul, de 48 de ani, din aceeași localitate, de o perioadă de timp a plecat de la domiciliul conjugal la locuința fiului lor, situată la o distanță de aproximativ 500 de metri. Sâmbătă dimineaţa bărbatul s-a deplasat la domiciliul fiului său și, în urma unui conflict cu soția sa, a lovit-o cu o furcă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vatra Dornei, care a acordat îngrijiri medicale victimei. 

Ulterior, din examinarea medico-legală a victimei, s-a concluzionat că din punct de vedere medico-legal leziunile nu au fost de natură a pune în primejdie viața femeii de 44 de ani.

Având însă în vedere pericolul social şi modul de comitere a faptei, obiectul înţepător folosit, antecedentele penale ale autorului, dar şi posibilitatea recidivei în actul violent asupra femeii, poliţiştii au dispus măsura reținerii suspectului pe o durată de  24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de ,,violența în familie”, cel în cauză fiind introdus în arestul IPJ Suceava.        

Ulterior, cu privire la agresiune şi stadiul cercetărilor a fost informat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, cercetările în dosarul cauzei fiind preluate de un procuror criminalist.

A fost schimbată încadrarea juridică a faptelor comise şi a fost pusă în mişcarea acţiunea penală faţă de inculpatul de 48 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la violenţă în familie.

Inculpatul a fost prezentat duminică la Tribunalul Suceava, care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

Bărbatul a fost reintrodus în arestul IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie lovită cu o furcă de soţul ei.
 Vizualizări articol: 3656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie lovită cu o furcă de soţul ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei