Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2016 - Anul XXI, nr. 187 (6300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

O femeie a murit după ce o maşină s-a izbit într-o căruţă cu lemne

Joi, 11 August 2016 (12:50:13)

Un grav accident rutier s-a produs miercuri seară, în jurul orei 22:00, pe DN 17, la intrare în Ilişeşti dinspre Gura Humorului.

Un autoturism în care se afla o familie compusă din patru persoane, părinţii şi doi copii, cu vârste de 1,5 şi 6 ani, condus de un cetăţean spaniol de 39 de ani, a lovit în plin o căruţă încărcată cu lemne. Impactul a fost deosebit de violent, în urma acestuia mama celor doi copii rămânând încarcerată.

La faţa locului s-au deplasat militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Până la sosirea salvatorilor, copilul de 6 ani a fost preluat de o maşină civilă şi transportat la spital, unde a ajuns în stare stabilă.

Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunile de extragere a victimei încarcerate. Din nefericire, pentru femeia de 40 de ani nu s-a mai putut decât constata decesul.

Soţul acesteia, în vârstă de 39 de ani, şi cel de-al doilea copil, ambii în stare de conştienţă, au fost preluaţi de echipajul TIM al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care i-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Atelajul hipo care transporta lemne era neînregistrat și nesemnalizat, şi staţiona pe partea carosabilă.

La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, şi un bărbat de 49 de ani, din comuna Stroieşti, ca fiind cei care au condus atelajului hipo.

Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Întrucât  nu dețineau documente legale de însoțire a materialul lemnos, cei doi bărbați au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie organelor silvice.

„În cauză s-a întocmit penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a murit după ce o maşină s-a izbit într-o căruţă cu lemne.
 Vizualizări articol: 10137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
O femeie a murit după ce o maşină s-a izbit într-o căruţă cu lemne1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei