Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2016 - Anul XXI, nr. 172 (6285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 2.500 de candidaţi s-au înscris la prima etapă de admitere de la USV

Marţi, 26 Iulie 2016 (08:36:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înscrierile pentru programele de studiu oferite de cele 9 facultăți ale Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (pentru licență – învățământ la zi și la distanță, masterat și conversie profesională), care au început pe 18 iulie 2016, s-au încheiat luni, 25 iulie. În această sesiune de admitere, oferta educațională a universității a atras un total de 2.492 de candidați.

Programele de licență au cumulat 3.322 de opțiuni, exprimate de 1.746 de candidați. De menționat că la 4 dintre programele de licență locurile au fost deja ocupate din această sesiune; prin urmare, ele nu vor mai fi incluse în cea de a doua rundă de admitere, care urmează să se organizeze la începutul lunii septembrie. Este vorba despre următoarele specializări: Calculatoare (Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor), Contabilitate și informatică de gestiune (Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică), Drept (Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică) și Pedagogia învățământului primar și preșcolar (Facultatea de Științe ale Educației). Din totalul absolvenților care au optat pentru studii de licență, la programele de studii universitare fără frecvență, în iulie 2016, s-au înscris 202 persoane, ale căror dosare au totalizat 252 de opțiuni. Numărul candidaților originari din Republica Moldova, cu diploma de bacalaureat obținută în România, este de 17. Pentru locurile alocate etniei rome și-a depus dosar un singur candidat.

Programele de masterat au atras interesul a 737 candidați români, comparativ cu 679 în anul anterior. În ceea ce privește candidații originari din Republica Moldova, în sesiunea iulie au fost depuse 33 de dosare, însumând un total de 87 de opțiuni.

În această sesiune de înscrieri, programele de conversie profesională, aflate pentru al doilea an consecutiv în oferta de admitere, au adus universității 41 de candidați.

„Universitatea <Ștefan cel Mare> din Suceava speră într-o bună dinamică a înmatriculărilor, care vor începe mâine, 26 iulie, și se vor derula până pe 29 iulie, când vor fi publicate rezultatele finale. Menționăm că neînmatricularea conduce la pierderea locului obținut în urma concursului de admitere”, a transmis conducerea USV.

Informații în timp real legate de admiterea la USV pot fi accesate la adresa www.admitere.usv.ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 2.500 de candidaţi s-au înscris la prima etapă de admitere de la USV.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 2.500 de candidaţi s-au înscris la prima etapă de admitere de la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura răzuită Probabil că este printre cele mai economice și ușor de făcut prăjituri de casă, dar în același timp este foarte spornică și deosebit de gustoasă. În plus, deși are aparență de prăjitură cu cremă, în realitate este din categoria... Citeşte