Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iun 2016 - Anul XXI, nr. 133 (6246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalul de interpretare artistică „Voinicelul”, la Iulius Mall Suceava

Joi, 9 Iunie 2016 (08:12:18)

Sfârșitul de săptămână aduce la Iulius Mall Suceava un eveniment dedicat copiilor și părinților, dar și publicului amator de frumos. Timp de două zile, cei prezenți în Iulius Mall vor fi încântați cu un program artistic susținut de cei mai talentați preșcolari, în cadrul Festivalului/concurs național „Voinicelul”.

Vineri și sâmbătă, 10 și 11 iunie, Iulius Mall Suceava găzduiește etapa județeană a celei de-a XIV-a ediții a Festivalului-concurs național de interpretare artistică pentru preșcolari „Voinicelul”. În cele două zile, aproximativ 1.800 de copii de la grădinițele din județ vor urca pe scena din zona Food Court, din dorința de a impresiona juriul și publicul cu momentele susținute de ei.

Spectacolul se va desfășura în intervalul orar 8.30-16.30, clienții Iulius Mall având prilejul de a combina sesiunile de shopping cu peste 300 de numere de interpretare artistică. Micile vedete vor concura la secțiunile: solişti vocali, grupuri vocale, dans tematic, dans de caracter, fantezie coregrafică, recitare și monolog. Cei mai talentați dintre participanți vor fi premiați și se vor califica în etapa națională a concursului.  

Festivalul-concurs național „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în colaborare cu Iulius Mall Suceava, scopul evenimentului fiind încurajarea și promovarea copiilor cu potențial artistic, încă de la vârsta preșcolară.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul de interpretare artistică „Voinicelul”, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul de interpretare artistică „Voinicelul”, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei