Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 apr 2016 - Anul XXI, nr. 78 (6191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va angaja agenţi de poliţie din sursă externă

Duminică, 3 Aprilie 2016 (16:43:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va angaja din sursă externă 54 de agenţi de poliţie pentru ordine publică. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, angajările se fac pentru a completa deficitul de personal existent, iar posturile scoase la concurs sunt repartizate la posturile de poliţie rurală. De asemenea, un post vacant a fost distribuit în vederea reîncadrării de personal la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sursa de recrutare fiind formată exclusiv din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi pot fi reîncadrate potrivit legilor în vigoare.

Concursul organizat pentru cele 54 de posturi de poliţist va avea trei probe, respectiv evaluarea performanţei fizice, un test scris, de tip grilă, şi un interviu pentru departajare. La proba de evaluare a performanţei fizice pot participa numai candidaţii a căror candidatură a fost validată de comisia de recrutare şi care sunt declaraţi „apt” medical şi psihologic. Cea de-a doua probă va consta într-un test de tip grilă, elaborat din tematica și bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidații, și va avea loc în data de 14 mai 2016.

Pentru a se înscrie la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, respectiv să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează, adică să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea. Nu în ultimul rând, candidaţii trebuie să aibă înălţimea de minim 1,65 m, la bărbaţi, şi 1,60 m la femei.

Înscrierea candidaţilor se va face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, situat în municipiul Suceava, bd. 1 Mai, nr. 9, în baza unei cereri de înscriere, care poate fi depusă până la data de 8 aprilie 2016, în zile lucrătoare, între orele 9:00 şi 15:00. Toate informaţiile şi documentele necesare pentru a participa la concurs vor fi furnizate la sediul IPJ Suceava, în momentul înscrierii. Candidaţii care au depus cererile de înscriere până la această dată vor depune dosarele de recrutare complete până la data de 15 aprilie 2016, în zile lucrătoare, între orele 9:00 – 15:00, la Serviciul Resurse Umane. Dosarele trebuie să conţină cererea de înscriere  şi CV, model Europass, copii legalizate ale documentelor care atestă nivelul şi specializarea studiilor impuse de cerinţele postului (copii legalizate ale diplomei de bacalaureat şi ale foii matricole); copii ale actului de identitate, carnetului de muncă şi, dacă este cazul, livretului militar; copii ale certificatului de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum şi, după caz, ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă; autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului; cazierul judiciar; caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire; 3 fotografii tip buletin de identitate; două fotografii color 9 x 12 cm; fişa medicală-tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne; declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare; copia permisului de conducere. De precizat că înscrierile se fac personal, indiferent de localitatea unde îşi are domiciliul candidatul, şi doar la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava pentru posturile prevăzute la această unitate, şi nu este acceptată înscrierea prin fax, poştă sau alte mijloace, sau de către o altă persoană în afara candidatului. În acelaşi timp, şi completarea dosarelor de recrutare se va face tot personal. După data limită de înscriere, respectiv 8 aprilie 2016, orele 16.00, comisiile de recrutare nu vor mai primi alte cereri de înscriere, iar după data limită de completare a dosarelor, 15 aprilie 2016, nu vor mai fi admise documente, analizarea dosarelor în vederea validării sau invalidării candidaturii urmând a se face strict pe baza actelor depuse până în acel moment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va angaja agenţi de poliţie din sursă externă.
 Vizualizări articol: 4545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va angaja agenţi de poliţie din sursă externă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei