Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2016 - Anul XXI, nr. 60 (6173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetaţi penal după ce au lăsat persoane fără carnet să conducă autovehicule

Duminică, 13 Martie 2016 (12:04:28)

Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal după ce au lăsat la volanul maşinilor persoane despre care ştiau că nu au permis de conducere sau au permisul reţinut.

Vineri, la ora 17.57, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuţi a oprit pentru control pe DN 2E, pe raza localității Clit, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din orașul Siret, care a fost depistat de aparatul radar circulând cu viteza de 96 km/h în localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul are permisul de conducere cu mențiunea „restricții – reținut”, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În autoturism, polițiștii l-au identificat și pe proprietarul mașinii, un bărbat de 63 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care a declarat faptul că i-a vândut autoturismul bărbatului de 37 de ani, despre care știa că deține permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal față de bărbatul de 37 de ani sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat” și față de bărbatul de 63 de ani, pentru comiterea infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că are permisul de conducere reținut”, după cum se precizează în comunicatul poliţiei.

A două zi, în jurul orei 12.40, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DC Costișa, de pe raza comunei Frătăuții Noi, autoutilitara condusă de un tânăr de 19 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Totodată, polițiștii au stabilit și faptul că autoutilitara aparține unui bărbat de 45 de ani, din localitate, care, deși știa că tânărul nu este deținător de permis de conducere, i-a încredințat-o spre a condusă pe drumurile publice. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetaţi penal după ce au lăsat persoane fără carnet să conducă autovehicule.
 Vizualizări articol: 3516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cercetaţi penal după ce au lăsat persoane fără carnet să conducă autovehicule3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă rapidă cu banane și ciocolată Combinația de gusturi din această tartă este pur și simplu irezistibilă, iar totul este foarte simplu de preparat chiar și pentru începători.Avem nevoie de:Un pachet aluat de foietaj congelat, 6 banane bine coapte, 250 g smântână... Citeşte