Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 feb 2016 - Anul XXI, nr. 49 (6162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu este noul preşedinte al ALDE Suceava

Luni, 29 Februarie 2016 (13:59:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul Alexandru Băişanu este, începând de astăzi, preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE). Decizia a fost luată de conducerea centrală a acestui partid, fiind acceptată de copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Odată cu preluarea preşedinţiei filialei judeţene, Alexandru Băişanu va candida şi pentru funcţia de primar al Sucevei, din partea ALDE. Surse din cadrul partidului au afirmat că iniţial s-a făcut propunerea ca Alexandru Băişanu să fie copreşedinte al organizaţiei judeţene, alături de deputatul Constantin Galan, însă acesta din urmă a refuzat şi s-a retras din funcţie.Contactat telefonic, Alexandru Băişanu a spus că momentan nu vrea să dea nici o declaraţie pe acest subiect, urmând să organizeze o conferinţă de presă zilele acestea.Băişanu a anunţat joia trecută trecută că şi-a dat demisia din PNL şi că va candida pentru Primăria Suceava, fără a anunţa partidul. La vremea respectivă, Alexandru Băişanu a ţinut să precizeze că în fapt nu demisionează din PNL, ci din PDL, considerând că această formaţiune politică a acaparat în totalitate fostul PNL.De precizat că tot săptămâna trecută, fostul preşedinte al ALDE Suceava, Constantin Galan, anunţat că actualul consilier local Vasile Mocanu va candida din partea acestui partid pentru Primăria Suceava.Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, deputatul Constantin Galan ne-a confirmat faptul că Alexandru Băişanu a preluat Organizaţia Judeţeană a ALDE Suceava. Galan a confirmat şi faptul că iniţial s-a propus ca Alexandru Băişanu să fie preşedinte la filiala municipală Suceava şi copreşedinte al organizaţiei judeţene. Constantin Galan a subliniat că a refuzat această formulă de conducere deoarece nu vrea să-i fie asociată imaginea politică de cea pe care o are Alexandru Băişanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu este noul preşedinte al ALDE Suceava.
 Vizualizări articol: 3776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Băişanu este noul preşedinte al ALDE Suceava2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulada de biscuiţi cu banane (Lacrima de elefant) Această ruladă simplu de făcut şi foarte gustoasă mai este cunoscută şi sub denumirea de ”Lacrimă de elefant”, ”Ochi de elefant” sau ”Rulada Lacrimă”. Este printre cele mai gustoase dulciuri clasice fără coacere,... Citeşte