Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2016 - Anul XXI, nr. 37 (6150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un incendiu puternic a distrus un atelier auto şi două garaje, la Câmpulung Moldovenesc

Luni, 15 Februarie 2016 (14:55:10)
Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit duminică noapte cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Incendiul a fost anunţat la 112 la ora 21.34.La sosirea echipajelor, ardeau un atelier auto şi un garaj, aparţinând lui J.P., precum şi un al doilea garaj, proprietatea lui H.M., existând pericolul de propagare la anexe, alte garaje aflate în zonă şi la un autoturism parcat în apropiere.Incendiul a fost lichidat la ora 0:35.Au ars aproximativ 50 de metri pătraţi din structura de lemn a atelierului şi garajului, un autoturism aflat în interior, în proporţie de 90%, circa 8 metri cubi cherestea de răşinoase, scule electrice, anvelope auto, 4 litri de vopsea, o prelată de remorcă, instalaţia electrică şi materiale textile. S-au degradat o remorcă auto în proporţie de 20%, învelitoarea din tablă pe 80 de metri pătraţi şi o învelitoare din fibră de sticlă pe 30 de metri pătraţi.Celui de-al doilea proprietar i-a ars garajul, din lemn, pe 16 metri pătraţi, şi s-au degradat învelitoarea din tablă şi azbociment pe 16 metri pătraţi, precum şi cupola şi parbrizul autoturismului din interior.Flăcările au afectat şi autoturismul unui al treilea proprietar, H.R., în proporţie de 35%.„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric cu defecţiuni”, se precizează în comunicatul pompierilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu puternic a distrus un atelier auto şi două garaje, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu puternic a distrus un atelier auto şi două garaje, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Biscuiți digestivi cu semințe și fructe uscate Putem înlocui uneori, de dragul propriei sănătăți, obișnuitele ”crănțănele” pe care le ronțăim la televizor cu ceva gustos și fără puzderie de conservanți, coloranți sintetici, îndulcitori cu nume bizare și afânători.... Citeşte