Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2016 - Anul XXI, nr. 33 (6146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

320 de dosare penale pentru infracţiuni silvice, în 2015

Miercuri, 10 Februarie 2016 (11:01:43)
Structurile Inspectoratului de Poliţie Judeşean Suceava cu atribuţiuni în domeniul silvic au organizat în anul 2015, independent sau în cooperare cu celelalte instituţii abilitate, 1.177 acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, fiind verificate 6.652 obiective (exploatări forestiere, instalaţii de debitat, depozite, târguri, pieţe oboare, ocoale silvice, mijloace auto etc.).Urmare a acţiunilor iniţiate pe linie de silvicultură, au fost înregistrate 320 dosare penale privind infracţiuni la Codul Silvic, au fost cercetate 98 de persoane suspecte de comiterea unor ilegalităţi în domeniul silvic şi au fost confiscaţi sau ridicaţi în vederea stabilirii provenienţei 9.486,11 mc material lemnos, cu o valoare de 2.868.600 lei.Având în vedere specificul judeţului şi în anul 2016 prevenirea infracţiunilor la regimul silvic constituie o prioritate pentru poliţiştii suceveni, periodic fiind organizate acţiuni de control în teren, atât în fondul forestier, la societăţile de prelucrare dar şi pe drumurile publice, pe rutele de transport a materialului lemnos.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 320 de dosare penale pentru infracţiuni silvice, în 2015.
 Vizualizări articol: 1618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
320 de dosare penale pentru infracţiuni silvice, în 20150.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de roșii (versiune de iarnă) Amatorii de supă de roșii știu bine că preparatul nu iese bine cu tomate luate de prin supermarket, care nu au nici un gust. Există însă și o versiune de iarnă a clasicei rețete a supei de roșii, care se poate pregăti astfel rapid și iese... Citeşte