Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 ian 2016 - Anul XXI, nr. 8 (6121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Peste 500 de pachete de ţigări, bani şi un vehicul, confiscate de poliţişti

Marţi, 12 Ianuarie 2016 (11:40:35)
Poliţiştii suceveni au reuşit luni să captureze 500 de pachete de ţigări de cintrabandă, confiscând totodată o maşină şi 450 de euro.În jurul orei 20.50, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflată de serviciu pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, a oprit pentru control autoturismul de teren condus de un bărbat în vârstă de 25 ani.S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului, ocazie cu care, între bancheta spate şi scaunul stânga-faţă a fost identificat un sac în interiorul căruia se aflau mai multe pachete de ţigarete.Conducătorul auto a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma controlului interiorului autoturismului au fost identificate 9.940 bucăţi ţigarete, cu timbru fiscal extracomunitar. Cantitatea de ţigarete provenită din contrabandă a fost ridicată în vederea confiscării.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.Autoturismul, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, a fost ridicat în vederea dispunerii unei măsuri asiguraătorii în cauză. Totodată, de la bărbatul de 25 de ani a fost ridicată suma de 450 euro în vederea recuperării prejudiciului cauzat.Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.În aceeaşi zi, o patrulă din cadrul Poliției orașului Milișăuți a prins în flagrant o femeie 59 ani, din localitate, ce transporta într-un bagaj, pe strada Ciprian Porumbescu din localitate, 40 de pachete de țigări, fără timbru, de proveniență extracomunitară.Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării.S-a întocmit dosarul penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de pachete de ţigări, bani şi un vehicul, confiscate de poliţişti.
 Vizualizări articol: 3538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Peste 500 de pachete de ţigări, bani şi un vehicul, confiscate de poliţişti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sărățele rapide din aluat congelat Dacă ne dorim ceva numai bun de ronțăit, dar nu avem nici prea multe ingrediente la îndemână, nici inspirație culinară și nici chef de stat cu orele prin bucătărie, atunci varianta ideală poate fi această rețetă de sărățele. Durează mai... Citeşte