Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2015 - Anul XX, nr. 275 (6087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Percheziţii la Primăria Pojorâta şi la GAL „Bucovina de Munte”

Miercuri, 25 Noiembrie 2015 (11:01:18)
Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Serviciul Teritorial Suceava, efectuează miercuri percheziţii în judeţele Suceava şi Iaşi şi în municipiul Bucureşti, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene în perioada 2014-2015. Perchezițiile se efectuează în 10 locații, printre care se numără Primăria Pojorâta, sediul Grupului de Acţiune Locală (GAL) „Bucovina de Munte” din judeţul Suceava, Centrul Regional de Finanţare a Investiţiilor Rurale 1 Nord-Est din Iaşi, Direcţia LEADER din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale din Capitală, restul obiectivelor vizate reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.Până pe 27 noiembrie la DNA Suceava vor fi aduse la audieri mai multe persoane, martori şi suspecţi în acest caz.În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii la Primăria Pojorâta şi la GAL „Bucovina de Munte”.
 Vizualizări articol: 3185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziţii la Primăria Pojorâta şi la GAL „Bucovina de Munte”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura aromată de iarnă (de post) Este foarte simplu de făcut această prăjitură, dar savoarea ei combină sofisticat aroma de ”gingerbread” cu finețea gustului de fructe zemoase și nuci. Vorba unui amic gurmand, iese ”atât de bună, de-ți vine să... Citeşte