Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2015 - Anul XX, nr. 266 (6078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suspect de furt, capturat după ce un poliţist l-a urmărit înotând în râul Suceava

Duminică, 15 Noiembrie 2015 (14:53:22)

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava au reuşit să prindă un bărbat bănuit de furtul unor componente de la reţeaua feroviară după efectuarea somaţiilor legale, executarea unui foc de avertisment şi o urmărire pe o distanţă de cca. 700 metri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Suceava. Sâmbătă, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava au fost sesizați de către un angajat al căilor ferate Suceava despre faptul că o secţiune de cale ferată prezintă defecţiuni prin întreruperea semnalului. În urma deplasării în teren a personalului căilor ferate, s-a constatat faptul că din anumite pichete circuite lipsesc mai multe transformatoare. S-a constituit o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava care s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, piesele respective fiind sustrase. În continuarea cercetărilor în vederea identificării autorilor, poliţiştii s-au deplasat pe calea ferată spre podul CFR care traversează râul Suceava în zona cartierului Iţcani. Aici au observat o persoană pe malul stâng al răului Suceava, în aval, care incinera nişte bunuri. Odată ajunşi în dreptul persoanei care incendia bunurile, poliţiştii şi lucrătorul din cadrul căilor ferate au constatat că bunurile incendiate sunt componentele CFR menţionate ca fiind sustrase. S-a procedat la somarea persoanei, dar acesta în momentul în care i-a observat a sărit în apă, cu intenţia de a părăsi locul respectiv şi a se sustrage cercetărilor. Persoana în cauză a fost somată din nou, cu somaţia legală „Stai că trag”, avertisment ce a fost repetat de mai multe ori. Ulterior, s-a procedat la efectuarea unui foc de avertisment în plan vertical, dar persoana în cauză nu s-a supus somaţiei continuându-şi deplasarea prin apă. Întrucât acesta se deplasa înot şi nu se putea efectua foc asupra membrelor inferioare, un poliţist a sărit în apă, continuând urmărirea persoanei suspecte înot şi mai apoi pe malul drept al râului. După o urmărire de aproximativ 500 – 700 de metri, s-a reuşit prinderea şi imobilizarea persoanei bănuite, care a fost încătuşată şi condusă la sediul Postului de Poliţie TF Suceava, în vederea identificării şi continuării cercetărilor. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana bănuită este un bărbat de 53 de ani, din municipiul Suceava, cu antecedente penale. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”Furt calificat”.În urma activităţilor de cercetare penală şi a probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reţinerea bărbatului de 53 de ani pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat instanţei competente cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspect de furt, capturat după ce un poliţist l-a urmărit înotând în râul Suceava.
 Vizualizări articol: 2406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suspect de furt, capturat după ce un poliţist l-a urmărit înotând în râul Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulade studențești Se pot pregăti rapid din ingrediente la îndemână prin orice cameră de cămin, necesită efort minim și se pot savura la orice oră, pentru că sunt delicate și ușoare.Avem nevoie de:12 felii de pâine albă (preferabil din cea ambalată... Citeşte