Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2015 - Anul XX, nr. 265 (6077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gospodării din Feteşti şi Dragoşa, cuprinse de flăcări

Vineri, 13 Noiembrie 2015 (13:11:09)
Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Adâncata au intervenit joi cu patru autospeciale şi un buldoexcavator pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui B.M., din satul Feteşti, comuna Adâncata.La sosirea echipajelor, ardea depozitul de furaje şi exista pericolul de propagare la două case aflate în apropiere.Incendiul, anunţat la ora 13.00, a fost lichidat la ora 17:30 şi au ars depozitul de furaje pe 180 de metri pătraţi, 15 tone de furaje şi 3 metri cubi lemn de foc. S-au degradat alte 10 tone de furaje şi o magazie de lemne. Flăcările au afectat şi 5 metri cubi de lemn pentru construcţii, de pe proprietatea învecinată.„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”, se precizează în comunicatul pompierilor.Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frumosu, Vatra Moldoviţei şi Moldoviţa au intervenit tot joi cu şase autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui H.M., din satul Dragoşa, comuna Frumosu.La sosirea echipajelor, ardeau patru anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la casa de locuit.Incendiul, anunţat la ora 23.23, a fost lichidat la ora 2:55. Au ars adăpostul de animale pe 60 de metri pătraţi, garajul pe 30 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 36 de metri pătraţi, o magazie pe 20 de metri pătraţi, un autoturism, documente personale, circa 5 tone de fân, mobilier şi alte bunuri. S-au degradat aproximativ 20 de metri pătraţi din faţada casei de locuit.Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical soţiei proprietarului, în vârstă de 58 de ani, aceasta însă nu a necesitat transportul la o unitate spitalicească.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodării din Feteşti şi Dragoşa, cuprinse de flăcări.
 Vizualizări articol: 2285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodării din Feteşti şi Dragoşa, cuprinse de flăcări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume mediteraneene Pot fi o garnitură ”mai altfel” lângă o friptură, dacă v-ați plictisit de banalul orez sau eternii cartofi. Pot fi și un fel de bază consistent și gustos în perioadele de post. Sunt delicioase, par sofisticate, aduc... Citeşte