Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2015 - Anul XX, nr. 263 (6075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transportatorii de persoane, verificaţi de poliţişti

Miercuri, 11 Noiembrie 2015 (11:24:21)
Serviciul Rutier şi Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava au desfăşurat luni o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii autovehiculelor licențiate pentru transportul public de persoane.Astfel, au fost verificate 15 autoturisme de transport persoane şi aplicate 10 sancţiuni contravenționale în valoare de 14.890 lei.De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi a fost suspendat dreptul de utilizare a unui autovehicul.Un bărbat de 60 de ani a condus un autoturism pe DJ 208A, în comuna Bosanci, și a transportat ilegal 5 clienți în regim taxi, fără a deține autorizație taxi valabilă. Transportul a fost contracost și s-a realizat în mod repetat. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă de 1.000 lei și i s-au reținut certificatul și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare al vehiculului pe o perioadă de 6 luni.Un bărbat de 60 de ani, din municipiul Suceava, în calitate de conducător auto al unui operator de transport, a efectuat transport public de persoane cu microbuzul pe ruta Șcheia-Suceava având în interiorul autovehiculului cu 24 de persoane mai multe decât numărul maxim de locuri înscris în certificatul de înmatriculare. Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 4.000 lei.Un bărbat de 54 de ani, din comuna Dărmănești, în calitate de conducător auto al unui operator de transport, a efectuat transport public de persoane cu microbuzul, pe ruta Rădăuți-Suceava, având în interiorul autovehiculului cu 19 persoane în plus față de numărul de locuri înscris în certificatul de clasificare (14 locuri). Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 4.000 lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transportatorii de persoane, verificaţi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transportatorii de persoane, verificaţi de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte boiereşti De pe vremea când cuhniile boiereşti nu mai pridideau să ofere mesenilor ospeţe opulente nu ne-au rămas numai reţete de plăcinte şi dulceţuri complicate, care ar îngrozi nutriţioniştii de azi, ci şi unele deserturi simple, naturale şi... Citeşte